Gràcies BCD – Viladecans – UPC

Gràcies a les persones i a les organitzacions amb qui tenim l'oportunitat de treballar.

Un checklist d’innovació que facilita la participació de professionals i de clients en la  presa de decisions durant els processos d’innovació. El sistema ha estat dissenyat, implementat i provat inicialment gràcies a 6 casos, de diferents tipus d’empreses de la regió de Barcelona. En la inciativa, finançada pel SOC, han col.laborat la UPC, el BCD i l’Ajuntament de Viladecans.  Link

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gràcies a les persones i a les organitzacions amb qui tenim l'oportunitat de treballar.
Gràcies Grup sex360.clínic

Les eines d’innovació col.laborativa d’Onsanity han ajudat a un grup de treball multidiciplinari a desenvolupar un qüestionari  per definir els perfils de comportament sexual individual. El grup d’experts agrega experiència investigadora en urologia, ginecologia, psicologia, antropologia i sexologia. Link Per si us voleu aventurar a saber el vostre perfil … Sex360

Gràcies a les persones i a les organitzacions amb qui tenim l'oportunitat de treballar.
Gràcies AIFiCC [iCAP]

La realització del curs iCAP a AIFiCC (PINNTS-2) ha estat una veritable experiència.  Com molt bé dieu vosaltres “Una nova manera de fer recerca a l’Atenció Primària” Ves-hi Què hem après? Doncs que tenim la innovació a tocar, hi creiem, podem i volem. Implicar-me en projectes d’innovació em farà ser millor …

Gràcies a les persones i a les organitzacions amb qui tenim l'oportunitat de treballar.
Gràcies CAPSBE [PINNTS-1]

El grup coLearning, format per Susana González, Alex Lascorz, Mireia Lopez, Sandra Murgui, Miquel Prats, Elisenda Sant i Lluïsa Serrat van ser els  participants en la primera edició formal del curs PINNTS. Tot va començar quan El Dr. Joan Escarrabill ens va demanar ajuda per endegar un projecte de co-creació, que va …