Gràcies, estudiants de Disseny/UPC.

Gràcies a les persones i a les organitzacions amb qui tenim l'oportunitat de treballar.

El curs PINNTS ha estat desenvolupat gràcies a l’estratègia d’innovació docent radical que podem fer a les assignatures de Disseny que impartim a la UPC els professors Josep Mª Monguet i Àlex Trejo.

Debem un agraiment als estudiants que ens han seguit amb els nostres “invents”, no sempre encertats a la primera, tot i que confiem que els hagi sigut útil veure com ens equivocavem nosaltres mateixos. Però la innovació és això, equivocarse i corregir, i es basa en bona part en l’assaig-error.

Tot i que ara la innovació en el curs PINNTS ja és més fruit de la tasca, que es fa amb els diversos grups de professionals de salut, que segueixen el curs. El fet però, és que poder fer innovació radical en els estudis de la UPC és encara una font enorme d’idees i d’experiència.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gràcies a les persones i a les organitzacions amb qui tenim l'oportunitat de treballar.
Gràcies AIFiCC [iCAP]

La realització del curs iCAP a AIFiCC (PINNTS-2) ha estat una veritable experiència.  Com molt bé dieu vosaltres “Una nova manera de fer recerca a l’Atenció Primària” Ves-hi Què hem après? Doncs que tenim la innovació a tocar, hi creiem, podem i volem. Implicar-me en projectes d’innovació em farà ser millor …

Gràcies a les persones i a les organitzacions amb qui tenim l'oportunitat de treballar.
Gràcies CAPSBE [PINNTS-1]

El grup coLearning, format per Susana González, Alex Lascorz, Mireia Lopez, Sandra Murgui, Miquel Prats, Elisenda Sant i Lluïsa Serrat van ser els  participants en la primera edició formal del curs PINNTS. Tot va començar quan El Dr. Joan Escarrabill ens va demanar ajuda per endegar un projecte de co-creació, que va …

Gràcies a les persones i a les organitzacions amb qui tenim l'oportunitat de treballar.
Gràcies CASAP [PINNTS-0]

La primera edició formal, del que després esdevindria el curs PINNTS, va tenir lloc amb l’equip de CASAP, i va ser clau per: 1. Entendre com calia estructurar en un format cost-eficient la fomació per  la innovació a la salut. 2. Trobar la forma de realitzar projectes que fóssin d’interès per a l’organització. 3. Pendre …