Programa del curs PINNTS

Curs PNNTS

Programa semi-presencial 

A qui s’adreça?
Adreçat a professionals de la salut que vulguin participar en projectes d’innovació.

Metodologia
Tot el contingut del curs s’orienta a canalitzar el coneixement i el talent cap a la creació d’un projecte d’innovació que respongui a un repte i que es realitza treballant en equip*.

Aprenentatge eminentment pràctic.
Tots els conceptes i models que es proposen s’apliquen d’una banda a entendre casos reals d’innovació i de l’altra a desenvolupar el projecte d’innovació triat i proposat des del propi entorn professional dels participants.

Innovar es crear un producte, un servei o un procés del tot nou o que millori l’actual, i cada organització ha de desenvolupar un model i una cultura d’innovació pròpies. 

El curs PINNTS

  • Desenvolupa integralment les competències per a la innovació.
  • Permet endegar un projecte d’innovació propi
  • Promou l’extensió de la innovació al sistema de salut
  • Fomenta els valors i la cultura de la innovació

Tot i que la innovació és en bona part fruit del desenvolupament exponencial de la tecnologia, cal entendre les raons tècniques, socials i econòmiques de la innovació, però sobretot cal aprendre a dissenyar les transformacions, incrementals i/o disruptives, en la prestació dels serveis de salut.
____________
* La inscripció al curs és en equip.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apunts
pinn at EHMA 18

Formal presentation of pinn at EHMA congress 2018. pinn is the Onsanity’s system to measure the potential of innovation of a health organisation. The system has been designed to be more than an organisation’s assessemenet, to be presented to managers, it’s also a practical tool to define, in a didactical …