Gràcies a les persones i a les organitzacions amb qui tenim l'oportunitat de treballar.

El grup coLearning, format per Susana González, Alex Lascorz, Mireia Lopez, Sandra Murgui, Miquel Prats, Elisenda Sant i Lluïsa Serrat van ser els  participants en la primera edició formal del curs PINNTS.

Tot va començar quan El Dr. Joan Escarrabill ens va demanar ajuda per endegar un projecte de co-creació, que va acabar convertit en un nou model de coLearnign, basat en el sistema Delphi en temps real HealthConsensus.

El curs PINNTS va ser literalment “parit” mentre se’n feia la primera edició formal. Els videos “sortien del forn” just a temps de la lliçó de cada setmana.

Ara ja estem tots treballant en el projecte LAPS.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gràcies a les persones i a les organitzacions amb qui tenim l'oportunitat de treballar.
Gràcies AIFiCC [iCAP]

La realització del curs iCAP a AIFiCC (PINNTS-2) ha estat una veritable experiència.  Com molt bé dieu vosaltres “Una nova manera de fer recerca a l’Atenció Primària” Ves-hi Què hem après? Doncs que tenim la innovació a tocar, hi creiem, podem i volem. Implicar-me en projectes d’innovació em farà ser millor …

Gràcies a les persones i a les organitzacions amb qui tenim l'oportunitat de treballar.
Gràcies CASAP [PINNTS-0]

La primera edició formal, del que després esdevindria el curs PINNTS, va tenir lloc amb l’equip de CASAP, i va ser clau per: 1. Entendre com calia estructurar en un format cost-eficient la fomació per  la innovació a la salut. 2. Trobar la forma de realitzar projectes que fóssin d’interès per a l’organització. 3. Pendre …

Gràcies a les persones i a les organitzacions amb qui tenim l'oportunitat de treballar.
Gràcies AQUAS

El Sistema HealthConsensus,  ha evolucionat  gradualment mitjançant l’aplicació a un gran nombre de casos reals. Els reptes que AQUAS ha anat plantejant han estat l’incentiu clau. Health Consensus és en resum, una eina cost-efectiva per activar el coneixement tàcit dels professionals, superant les limitacions pròpies dels Delphi convencionals. .  Link