Lideratge de la innovació

Apunts

L’espai per a ser millors i per a saber més sembla, a l’escala humana, infinit. Si som capaços de trobar alguna satisfacció en el fet de saber, descobrir i entendre el que ens envolta, i a nosaltres mateixos, tenim molt recorregut per endavant. Participar en el lideratge compartit esdevindrà una necessitat en la mesura que estiguem implicats en projectes d’innovació.

Jugar tots en la millor posició: Dgi UPC* pg. 51

Augmentar com a humans crea noves oportunitats de lideratge: Dgi UPC* pg. 25

Prendre la inicitiava és el primer pas del lideratge: Hackathon-health;

El lideratge en un context digital: To link(edin) or no to link

* Dgi: Disseny guiat per la innovació. UPC/ Iniciativa Digital Politècnica, 2018

 

 

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apunts
El pacient al centre de tot

Tot comença amb un bon prototip, però la participació-implicació dels usuaris i de l’entorn és el que realment determina, al final, les opcions d’èxit de la innovació. Nivells de participació dels usuaris: Dgi UPC* pg. 161 L’apoderament del pacient: Patients like me * Dgi: Disseny guiat per la innovació. UPC/ Iniciativa Digital Politècnica, 2018

Apunts
Disponibilitat d’expertesa

El coneixement nou que es genera ara en pocs anys és, en termes relatius tant extens com el que s’ha produït en tota la història. Com a conseqüència d’això, el fenomen que es produirà és que viurem permanentment en versió beta. Creixement exponencial del coneixement: Dgi UPC* pg. 23  Esprémer la intel·ligència col·lectiva: Onsanity * Dgi: Disseny guiat per la innovació. UPC/ …

Apunts
Capacitat per vendre’s

Tots ens hem de vendre –i, de fet, tots ho fem– amb estils diferents; cadascú a la seva manera. Doncs bé, la innovació és l’expressió de nosaltres mateixos: idees, visions i anhels es projecten en les propostes d’innovació que fem, i que necessitem que ens comprin. Tots tenim clients: Dgi UPC* …