Predisposició al canvi

Apunts

Les raons per la predisposició al canvi són múltipels, ja que a la societat global del segle xxi, cal assumir un procés d’aprenentatge permanent. La necessitat del canvi estarà en primera instància vinculada a la tecnologia, però ve motivada per transformaicons de fons en l’activitat econòmica i social.

La societat tecnificada: Dgi UPC* pg. 71

Pensament obert al canvi: Dgi UPC* pg. 84

Innovar és una actitud personal d’apoderament: Dgi UPC* pg. 9

Canvi sistemàtic a la primària: Redissenyar el sistema

Aprendre jugant: Acadèmies online

Dgi: Disseny guiat per la innovació. UPC/ Iniciativa Digital Politècnica, 2018

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apunts
El pacient al centre de tot

Tot comença amb un bon prototip, però la participació-implicació dels usuaris i de l’entorn és el que realment determina, al final, les opcions d’èxit de la innovació. Nivells de participació dels usuaris: Dgi UPC* pg. 161 L’apoderament del pacient: Patients like me * Dgi: Disseny guiat per la innovació. UPC/ Iniciativa Digital Politècnica, 2018

Apunts
Disponibilitat d’expertesa

El coneixement nou que es genera ara en pocs anys és, en termes relatius tant extens com el que s’ha produït en tota la història. Com a conseqüència d’això, el fenomen que es produirà és que viurem permanentment en versió beta. Creixement exponencial del coneixement: Dgi UPC* pg. 23  Esprémer la intel·ligència col·lectiva: Onsanity * Dgi: Disseny guiat per la innovació. UPC/ …

Apunts
Capacitat per vendre’s

Tots ens hem de vendre –i, de fet, tots ho fem– amb estils diferents; cadascú a la seva manera. Doncs bé, la innovació és l’expressió de nosaltres mateixos: idees, visions i anhels es projecten en les propostes d’innovació que fem, i que necessitem que ens comprin. Tots tenim clients: Dgi UPC* …