El pacient al centre de tot

Apunts

Tot comença amb un bon prototip, però la participació-implicació dels usuaris i de l’entorn és el que realment determina, al final, les opcions d’èxit de la innovació.

Nivells de participació dels usuaris: Dgi UPC* pg. 161

L’apoderament del pacient: Patients like me

Dgi: Disseny guiat per la innovació. UPC/ Iniciativa Digital Politècnica, 2018

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apunts
Disponibilitat d’expertesa

El coneixement nou que es genera ara en pocs anys és, en termes relatius tant extens com el que s’ha produït en tota la història. Com a conseqüència d’això, el fenomen que es produirà és que viurem permanentment en versió beta. Creixement exponencial del coneixement: Dgi UPC* pg. 23  Esprémer la intel·ligència col·lectiva: Onsanity * Dgi: Disseny guiat per la innovació. UPC/ …

Apunts
Capacitat per vendre’s

Tots ens hem de vendre –i, de fet, tots ho fem– amb estils diferents; cadascú a la seva manera. Doncs bé, la innovació és l’expressió de nosaltres mateixos: idees, visions i anhels es projecten en les propostes d’innovació que fem, i que necessitem que ens comprin. Tots tenim clients: Dgi UPC* …

Apunts
Connexió exterior

No hi ha cap organització que, per ella mateixa, disposi de tot el coneixement que necessitarà per innovar. Gestionar la interacció amb l’entorn és determinant per a desplegar tot el potencial d’innovació: coopetència, innovacó oberta i conviure en les xarxes de coneixement. Comunitats d’innovació: Dgi UPC* pg. 163 Com explota la innovació: Hackathon health …