El curs PINNTS ha estat desenvolupat gràcies a l’estratègia d’innovació docent radical que podem fer a les assignatures de Disseny que impartim a la UPC els professors Josep Mª Monguet i Àlex Trejo.

Debem un agraiment als estudiants que ens han seguit amb els nostres “invents”, no sempre encertats a la primera, tot i que confiem que els hagi sigut útil veure com ens equivocavem nosaltres mateixos. Però la innovació és això, equivocarse i corregir, i es basa en bona part en l’assaig-error.

Tot i que ara la innovació en el curs PINNTS ja és més fruit de la tasca, que es fa amb els diversos grups de professionals de salut, que segueixen el curs. El fet però, és que poder fer innovació radical en els estudis de la UPC és encara una font enorme d’idees i d’experiència.

Write A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada