Aïllament – Soledat – Fragilitat – Autoestima – Prevenció. Trenquem l’aïllament.
PINNTS-01. CASAP 2016
Lurdes (Ajt. Castelldefels), Elvira (ASPCAT), Alba, Jordi, Iris, Oscar (CASAP)

L’aïllament social i fragilitat es un problema endèmic en la població actual i que degut a la tendència sociodemogràfica s’objectiva un creixement important en el futur. L’augment de la prevalença de les malalties cròniques juntament amb una tendència sociodemogràfica cap a l’envelliment provoquen un deteriorament de la qualitat de vida en forma d’aïllament social i fragilitat. Aquesta situació s’està convertint en un problema endèmic en la població actual, provocant un increment en la demanda assistencial tant sanitària com social.

Les mesures i els projectes de caire preventiu són la millor eina per l’abordatge d’aquestes situacions. La coordinació i la posada en comú de les dades, dels diferents agents comunitaris (AP, Ajuntament, ASPCAT, voluntaris, comunitat, …) son imprescindibles per tenir una bona detecció/identificació de les persones que pateixen l’aïllament social i fragilitat.

Fitxa del projecte

 

Write A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada