Un estudi per identificar les barreres a la innovació en l’àmbit de la salut a Catalunya, revela que els professionals són  conscients de quines són les limitacions en relació amb la innovació en el sistema sanitari.

1. El primer pas de l’estudi ha consistit en un panell de consens amb 16 experts que ha permès provar i millorar el model de barreres a consensuar. En una escala de l’1 al 6, el nivell percebut de la innovació sanitària era de 2,61, és a dir un nivell “relativament pobre”. [Conclusions Fase 1]

2. El següent pas ha consistit en consensuar un model més extens de les barreres. Els participants conclouen que més enllà de la manca de recursos s’identifiquen com a limitadors la poca cultura d’innovació, la formació dels professionals i el lideratge dèbil dels gestors. [Conclusions Fase 2]

Participants en el projecte: UPC, UCF, AIFIC, CAMFIC i Onsanity.

Write A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada